maanantai 3. marraskuuta 2014

JENNI JUURINEN, SUSANNA VENTO JA AGENT BAUERJenni Juurinen sekä Susanna Vento ovat lavastajia, stylistejä, sisustustoimittajia scandinaviandeko lehdessä sekä bloggaajia.

Jennin kuvissa näkyy hänen omaperäisyytensä sekä kekseliäisyys. Värimaailma on hyvin pelkistetty sekä kuvissa usein toistuu yksi pirteämpi lisäväri, kuvissa näkyy hyvin myös toisto sekä ryhmittely.
Kaikki kuvat ovat yksilöllisiä, jokaisella kuvalla on oma tarina. Kuvissa esiintyy myös välillä ihmisiä, joko kokonaan tai osa heistä. 
Hänen jokaisesta kuvastaan klikkaamalla pääsee toisiin saman kuvasujärjestelyn kuviin.
Alku vaikutelmana luulin että, hänellä ei olisi enemmän kuvia mutta siellähän niitä oli kun vain klikkaili.Tässä linkki hänen nettisivuilleen.Susanna Vennon kuvat poikkeavat aika paljon Juurisen kuvista. Vennon kuvissa on paljon eri värejä ja rekvisiittaa. Vennonkin kuvia painamalla, pääsee muihin sen kuvausjärjestelyn kuviin.
Itse henkilökohtaisesti pidän enemmän Juurisen kuvista. Vennolla on paljon myös vanhanaikaisia kuvia ja Juurisella taas enemmän desing kuvia.Vennolla on myös enemmän iksityiskohtaisia kuvia eli rajaus on keskittynyt hyvin pienelle alueelle sekä hänellä on myös piirrettyjä kuvia. Alla olevasta linkistä päsee Susanna Vennon nettisivuille.

Susanna VentoMeidän piti valita Agent Bauerista mielestämme yksi kiinnostava stylisti ja yksi hänen kuvistaan, valitsin Camilla Krishnaswamy kuvan.
Agent Bauer on nettisivu, jonne stylistit voivat lisätä kuviaan, sieltä ihmiset löytävät stylistien kuvat ja näin se mahdollistaa stylistien paremman työllistymisen.

Agent Bauer


Kuva on mun mieleen, koska se on tunnelmallinen, synkkä ja hieman ahdistava, mutta hyvällä tavalla tai itse ainakin tykkään. Kuvassa on selkeä teema, ratsastus ja hevoset. Ehkä siksi juuri kuva miellyttää mua koska hevoset ovat suuri osa elämääni. Kuvassa on selkeästi elämän jälkiä, siitä on tehty kulunut ja ehkä hieman ränsistynyt. Korkeutta kuvaan on saatu asettamalla saapaat sekä satula puupalikoiden päälle ja laittamalla riimuroikkumaan katosta. Kuva on milestäni arvokas, kaikki on hienoa nahkaa, mutta niissä näkyy myös selkeästi jäljet, että niitä on käytetty ja ahkerasti. Tunnelmaa lisää myös esineisiin kohdistuva pehmeä valo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti