keskiviikko 5. marraskuuta 2014

AVOIMETOVET

Meillä oli koulussamme avoimetovetpäivät 8-9.10. Avoimetovet päivissä meidän koulussa on avoimetovet kaikille halukkaille. Koulussamme oli paljon eri toimipisteitä ja aktiviteettiä, esim. tanssiesityksiä ja ilmaisia kampaaja- aikoja. Oli myös taitajakisa, mihin sai osallistua oman mielen mukaan. Jokaiselta ylä- asteelta tulee joka vuosi 9- luokkalaisia tutustumaan koulumme eri aloihin. Jokaisella alalla on tehtävänä pitää jonkin näköinen esitys tai lyhyt luento oman alan ammateista, töistä ja tehtävistä sekä antaa näyttävä ja asiallinen kuva.
Meidän puolen visu3 pitivät powerpoint esityksen vieraille ja me visu1 kuvasimme selfieseinällä jos jotkut halusivat ottaa kuvia, samalla meillä oli työn alla oman tyylisuunnan (eli meillä rokokoon) powerpointin tekeminen.
Ensimmäisenä avoimetovet päivänä, eli keskiviikkona olin tiimini kanssa koko päivän metallipuolella vesileikkaamassa niitä Logomon pöytänumeroita, eli meillä oli monta juttua työn alla ja kiire oli kova. Metalli puolellakin kävi paljon ylä- koululaisia ja saimme tyttöjen kanssa sielläkin mainnostaa visualisti alaa. Torstaina olinkin omassa koulussa, omaa puoltani edustamassa.
Puolen päivän aikaan menin Jadenan kanssa kierrättämään yhdeksäs luokkalaisia ympäri koulua eri alojen pisteissä, kierrätimme kaksi eri ryhmää ja jokaisessa kierroksessa meni noin tunti. 
Loppu päivän teinkin luokassamme rokokoon power pointtia ja muita koulu juttuja samassa ohessa kun, luokasa kävi vierailijoita. Itse en ehtinyt paljoa kuvailla, joten kuvat ovat googlen kuvahausta.
Alla olevasta linkistä pääsee Salonseudun Sanomien tekemään artikkeliin avoimista ovista.



Meidän luokan selfieseinä valmiina, pahvi eläimet olivat hyvä lisä rekvisiittaan, sillä niihin voi tunkea päänäs ja poseerata niillä.


Hiusalan opiskelijat olivat järjestäneet burlesque tanssiesityksen




1 kommentti:

  1. Sai hyvän kuvan sekä omasta toiminnastasi että koko ammattiopiston Avoimet ovet -tapahtumasta. Linkit ja kuvat täydensivät hyvin. Tekstissä tarkkuutta yhdyssanoihin, jäsentelyyn ja viimeistelyyn.

    VastaaPoista