maanantai 20. huhtikuuta 2015

AUTOTEIPIT


Meille annettiin tehtäväksi suunnitella ammattiopistomme autoihin mainoskampanjateipit, jossa annetaan ymmärtää että koulullamme on jatkuva haku! Tämän lisäksi me myös laitamme teipit paikoilleen itse.

Tehtävä tehtiin jälleen tiimeittän ja mun tiimiin kuuluu mun lisäksi Teo ja Pauliina. Teo on meidän "johtaja" joka kirjaa ylös myöhästymiset ja poissaolot ja pitää huolta hyvästä työtahdista. Itse oli Helsingissä NY- finaalissa kun teippejä tehtiin, joten Teo ja Pauliina hoiti yhdessä enimmäkseen luonnostelut ja planssin teo.
Sinä päivänä kun olin koulussa ideoimme ja suunnittelimme teippejä ja he sitten toteuttivat ne sillä aikaa kun olin poissa.

Meidän ideana oli tuoda esiin erottavaisuutta, mutta saada myös selkeä kuva koulustamme. Meilä on usein ollut logoissa esim. pensseleitä, vasaroita ja muita härpäkkeitä, MUTTA NYT asiaan on tullut muutos! emme keskity pelkästään tiettyihin aloihin vaan olemme laaja kouluyhteisö.

Asiakkaanamme toimi siin koulumme rehtori. Hän tuli luoksemme maanantaina katsomaan ideoitamme. Meidän ideaamme ei valitettavasti tällä kertaa valittu vaan voittajaksi valiutui Sinin tiimi johon kuuluu myös Sofi ja Anni.

Tässä on kuvat planssistamme. Värit ovat raikkaat ja näkyvät, se erottuu joukosta. Lehdet tuovat mieleen kesän. Itse teippi on siis tuö eri oranssin väreissä näkyvä suorakulmio tuossa vasemassa yläreunassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti