sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

VISUJEN TAPAHTUMA


Joka vuosi visualisti 2 järjestävät jokun näkösen tapahtuman, mikä tuo näkyvyyttä visualistiopinnoille, nyt olisi meidän vuoro. 
Vaikka se onkin vasta ensi vuonna, me aletaan jo hyvissä ajoin ekan vuoden lopussa suunnittelemaan tapahtumaa. Jälleen jokaisen tiimin piti ideoida oma visionsa tapahtumasta ja paras valitaan, vielä ei olla parasta valittu, mutta tänään ne valitaan ja varmasti miksataan ja sekoitellaan ideoita keskenään.

Ideahan voi olla mikä vain, vaikka luonto tai taide messut, mutta tarkoituksena olisi saada ylä- aste ikäisiä nuoria ja miks ei nuorempia ja vanhempiakin kiinnostumaan ja ehkä luontomessut ei tässä tapauksessa ole ne kiinnostavimmat. 
Viime vuonna kakkoset piti visual inspiration messut, jonne tuli vlogaajia ja bloggaajia.

Meidän idea lähti nuorison rakastamista räp laulajista mm. JVG, Tippa- T, Sini Sabotage yms. ja somettajat joihin kuuluu justimusfilms ja KKGroup, he tekevät sketsejä

Loppujen lopuksi otettiin kaikkien ideoista jotain, hyvin vointia, bull mentlaa, musta barbaaria ja muuta ns. hyvinvointiin liittyvää. Ideana on saada tapahtumasta mahdollisimman kiinnostava ja huomiota herättävä, hyvin vointi nimikkeellä sitä ei voi kuitenkaan kutsua, koska tuskin kauhean moni 8-9 luokkalainen kiinnostuu aiheesta.

Meidän tiimin mind mappi tapahtumasta. Siitä ei tullut juurikaan tämän tapainen, mutta paljon samoja ideoita ja esiintyjiä. Uskon että saadaan aikaseksi hyvä tapahtuma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti