tiistai 21. huhtikuuta 2015

YES


Toisena asiakastyönä saimme tehtäväksemme suunnitella Yes- keskukselle messuosaston taitajakisoihin Turkuun. Osastoon sisältyi työntekijöiden vaatetus, naisille ja miehille, messuseinät, photo booth seinä, joku jaettava tavara, messumatto sekä muut tarvittavat kalusteet ja niiden hinta- arviot. Niinkuin aina, jokaisen tiimin piti tehdä oma ideansa osastosta.

Me jaettiin työt niin että, mä lähdin miettimään ja etsimään sopivaa vaatetusta henkilökunnalle ja etsisin messu pöytiä ja seiniä ja soitin firmoihin ja pyysin tarjouksia. Teo teki itse planssin valmiiksi ja sommitteli kaikki paikoilleen sekä etsi sopivaa ilmaista jakotavaraa ja lopulta päädyttiin tikkareihin. Pauliina teki selfie seinän ja messutaustan osaston taakse. Työnjako oli selkeä ja hyvällä työntahdilla saatiin planssi hyvissä ajoin valmiiksi.

Me lähdimme ideoimaan YES logon väreistä osaston ilmettä.  Olimme jo heti alussa varmoja mitä halusimme ja toteutimme ideamme suorilla ja itse ainakin olen tyytyväinen. Vaatteet ovat basic mustat housut sekä sininen kauluspaita ja valkoiset tennarit, rento mutta asiallinen asu mikä mukautuu hyvin logon väreihin.

Messuseinälle ajateltiin isoa kangasta, johon printataan valkoinen taustakuva ja siihen YESsin logo ja digidaalisen näköiset puut, mitkä kuvaavat digidaalistaverkostoa ja sinne tulee heidät hästagit esim. #sanoYESyrittäjyydelle. Osastolle tulee myös messupöytä missä on YESsin logo ja valkoinen tausta. Photo booth seinä on pauliinan suunnittelema, missä on taas logo ja nuo ihmiset.
 Ilmais tavarana jaamme tikkareita, halusimme tikkareihin YESsin logon, mutta toimituksessa olisi kestänyt taas huomattavasti kauemmin, eikä ne olisi ehtineet suomeen kisoihin mennessä, joten tyydyimme vain valmiisiin papereihin, eiköhän niilläkin pärjää.

Voittajaksi valiutui jälleen Sinin tiimin idea, joka oli todella hyvä!

Alla parit kuvat valmiista planssistamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti