sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

PENSSELIPÄIVÄ

Tänään oli vähän erillaisempi koulupäivä kuin yleensä. Päästiin töhertämään ja leikkimään meinaa sormiväreillä ja tusseilla. 
Ympäri meidän kahta visuluokkaa oli viisi eri pistettä missä jokaisessa oli erillaisia tehtäviä. Yhdessä piti piirtää sanomalehdistä läpi sormillä ihmisiä, ei ollut väliä miten hienoja tulisi, kunhan sai aikaan edes jonkun näköistä tuherrusta. 

Koko päivän tarkoituksena oli nollata koko pää ja saada aivot niin turtumaan että tuottaa niin luovia ja jopa tyhmiä luonnoksia, onnistui. Meinaa näinä kolmena tuntina jona töhertelimme piti saada aikaa vähintään 100 valmista piirrosta. Loppujen lopuksi siinä alkoi vähän jo turhautumaan tähän töhertelyyn ja ei enää välittänyt millaista jälkeä sieltä tuli ja siinä vaiheessa tajusi että oli toden teolla nollattu.

Tässä pisteessä missä aino nyt ahertaa oli tehtävänä maalata telalla erikokoisia ja värisiä ympyröitä, kuusikulmoita ja kolmioita.


Ja tässä on pari mun tekemää työtä samaisesta pisteestä.


Tässä pisteessä tehtiiän taas juuri sitä ns. "luovuutta" eli ideana oli roiskien, lätkien, mätkien ja mitä ikinä keksii, maalata ympyröitä, sydämmiä, timantteja, pilviä ja kukkia. Oikeassa yläreinassa näkyy hieman lappua jossa oli tehtävän anto, jokaisella pisteellä oli tällainen. 
Tän pisteen jälkeen oli kiva siivoominen lattialla kun kaikki oli roiskinut niin kovin, että maalia löytyi muualtakin kuin paperilta.


Tässä on osa mun piirtämistä yhden pisteen töherryksistä, missä piti piirtää kymmenen erilaista piirrosta, ideat vapaat mutta toistona piti olla  nuo kyseiset viivat tai vaikka ympyrät, ihan miten itse tykkäsin.


Sanomalehdestä piti piirtään kaksikymmentä hahmoa eritavalla, sai olla sama tai eri kuva, itse valitsin saman, sillä mielestäni tuo näyttää hauskalta kun monta samaa kuvaa on piirrettynä vierekkäin, mutta kaikki eri tavalla.



Tämä piste oli ehdottomasti mun lemppari! Piti piirtää sormin hahmoja sanomalehdestä käyttäen eri värejä ja kuvia. 


Alla on mun tekemiä sormipiirroksia.


Piirrosten viimeistelyä.



Kuvan teksti kuvaa todella hyvin  meidän päivää! :D









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti