maanantai 20. huhtikuuta 2015

NY finaali


Oltiin viime viikon tiistaina ja keskiviikkona meidän GraViSu Ny jengin kanssa Helsingissä kisaamassa finaali paikasta Berliiniin,valitettavasti jatkopaikkaa ei meille suotu, mutta oli todella kokemusrikas reissu hyvässä porukassa!

Tiistaina lähdettiin heti aamusta kohti Helsinkiä, kun saavuttiin perille oli meillä heti avaustilaisuus Sokos hotel presidentissä. Tilaisuudessa oli puhumassa edellisvuoden voittajia sekä tuomaristoa ja muuta henkilökuntaa, sen jälkeen jäätiin hotellille syömään ja sieltä suorilla lähdettiin Kamppiin kasaamaan standiamme omalle paikalleen ja siitä suorilla aloitettiin työt.
 Meillä oli kolmen hengen ryhmät jotka aina vuorotteli työ ajoista, sillä aikaa kun muut tekivät töitä, sai muut kierellä muita yrityksen standeja ja halutessaan kauppoja.

Siellä oli myös Alexandet Stub sekä Hjallis Harkimo, kummatkin puhuivat keskustorilla yrittäjyydestä. Siellä pidettiin myös Pichaus kilpailu, siinä kerrotaan ytimekkäästi ja mahdollisimman hyvin omasta yrityksessä 30 sekunnissa, se oli vapaaehtoinen ja meiltä Jenniina osallistui tähän.

Noin viideltä laitettiin kamat kasaan ja lähdettiin kohti Liikemiesten kauppaopistoa, mikä sijaitsi Pasilassa. Täällä purettiin kamat ja lähdettiin heti syömään ruokalaan ja siitä melkein suorilla metrolla Virgin oiliin iltatapahtumaan.
Virgin oilissa palkittiin pai yritystä ja muita tunnettuja yrittäjiä oli jälleen kertomassa yrittäjyydestä, saimme tutustua ja verkostua toisiimme ja itse ainakin tutustuin moneen uuteen kasvoon. Tilaisuuden jälkeen lähettiin takasin kauppaopistolle, 12.00 oli hiljaisuus ja nukkumaan.

Seuraavana aamuna herätys oli 6.30 ja heti aamupalalle ja suihkuun ja tämän jälkeen oli Mikko Jaatisen reilu tunnin spiikki, oli todella hauskaa kuunneltavaa ja katseltavaa, ihanan eloisa peroona! Sitten valmistauduttiin yritysesittelyyn mitkä pidettiin englanniksi tuomareille ja paikalla oli myös kuusi muuta NY yritystä kuuntelemassa, mun mielestä meidän esitys meni tosi hyvin!
Aluksi jännitti ihan himona mutta lopulta se ei ollutkaan niin big deal, kunhan oli oma itsensä ja rennosti niin ei edes huono englannin taito ollut haitaksi. Esittelyn jälkeen oli vuorossa eritelty tuomari haastattelu missä tuomarit haastattelivat yrityksiä henkilökohtaisesti, ilman muita katsojia, He kyselivät  yrityksestämme, tavoitteista, menestyksestä ja missä näemme yrityksemme vuodenpäästä.

Vaikka palkintoja ei saatukkaan, tuomarit tykkäsivät meistä paljon ja saimme laajennettua verkostotunnistintamme ja lisää kokemuksia yrittäjyydestä.

Tässä ollaan autossa matkalla Helsinkiä kohti.


Alku spiikkiä Sokos Hotel Presidentissä.


Meidän standi oli kampin toisessa kerroksessa numero 37, erotuttiin aika hyvin ton standin ansiosta kun muilla oli vaan pöydät edessä.


Tässä yksi toinen NY yritys rustic rose, joka valmisti erillaisia kodin sisustus elementtejä suurimmaksi osaksi ruosteisesta raudasta, tässä näkyy heidän puumerkki, ruosteiset ruusut. Itse tykkäsin kovasti heidän ideastaan!


Kampin alimassa kerroksessa "keskustorilla" oli lava missä pidettiin mm. pichaus kilpailu ja Stubbi ja Hjallis esiintyivät.


Jenniina esittelee mikkiin messujen juontajille yritystämme ja Jadena edustaa vieressä.


Jenniina ja Hjallis Harkimo


Illalla iltaohjelma oli Virgin Oil ravintolassa ja tästä kuva siitä ulkoa.


Heti aamusta oli Mikko Jaatisen spiikki, itse tykkäsin tosi kovin hänen esiintymis tavasta, oli hyvin eloisa persoona eikä tuntunut yhtään puuduttavalta kuunnella häntä reilu tunnin.


Tässä valmistaudutaan Englanniksi pidettävään yritys esittelyyn, ilmeistä näkee että taitaa vähän jännittää.


Ja tässä vuorostaan bisnes naiset valmistautuvat henkilökohtaiseen tuomarien haastatteluun.


Illalla gaalassa oli esiintyjiä ja yrittäjiä jälleen kertomassa omista yritys maailman kokemuksistaan.Meidän porukka gaalan jälkeisissä fiiliksissä.


Ja matkalla kotiin oli tietenkin pakko hakea mäkki safkat mukaan!


Meidät löytää myös nykyään facebookista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti