torstai 4. syyskuuta 2014

KUISMAN NÄYTEIKKUNA PROJEKTI

Eli meidän tiimimme projektin alla oli Kuisman yksi näytepöydistä.
Idea että valitsimme juuri kuisman tuli aivan sillä hetkellä, kun kävelimme myymälän ohi, emme siis ensin ajatelleet ollenkaan kyseistä liikettä, vaan meillä oli muita vaihtoehtoja mutta kyseiset liikkeet olivat juuri sinä päivänä kiinni kun olimme niistä menossa kysymään, joten Kuisma se siis oli.
Kuismassa meidät otettiin vastaan ja kuunneltiin selostustamme työstämme ja he suostuivat ottamaan meidät "töihin".
Pöydän suunnitteluun meni aikaa ja tiimimme jokainen jäsen luonnosteli monta eri vaihtoehto pöytää paperille.
Lopulta kun saimme omat lempparimme kasaan, menimme Kuismaan näyttämään niitä ja siellä he valitsivat yhden suosikkinsa mitä me lähdimme toteuttamaan.
Olimme eilen tekemässä pöytää ja saimme sen parissa tunnissa valmiiksi. Lopputulos oli kaikkien mielestä juuri sellainen kuin suunnittelimmekin sen olevan sekä ajan käytössä onnistuimme omasta mielestämme hyvin.
Mutta ensikerralla kannattaa tutustua liikkeeseen, sen tuotteisiin ja työntekijöihin paremmin jo ennestään, jotta työn lopputulos voisi olla jopa vieläkin miellyttävämpi.
Mutta saimmepahan ainakin lisää kokemuksia työtehtävistä sekä opimme lisää sosiaallisia taitoja, joista ei ole koskaan mitään muuta kuin hyötyä
Minusta onnistuimme todella hyvin tiimin kanssa meidän ensimmäisessä asiakastyössä, pienet aploodit itsellemme!
Tässä vielä vähän kuvia projektimme eri työvaiheista.


Tältä pöytä näytti ennen meidän hellää kosketusta.


Sitten putsattiin pöydältä kaikki tavarat vietiin paikoilleen. Putsattiin pöydältä pölyt ja pestiin ikkunat pöydän edestä. Aloitettiin kirjaimellisesti puhtaaltapöydältä.


Tytöt käyttävät visuaalisia taitojaan ja kokeilevat erillaisia asitelmia ja väri yhdistelmiä.Tältä pöytä sitten lopulta näytti myymälään päin meidän maagisen touchin jälkeen. 


Ja tältä se näytti käytävälle päin. Nyt kaikki ohikulkijat voivat ihastella kaunista luomustamme edes hetken aikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti