sunnuntai 31. elokuuta 2014

KURKISTUS LOGOMON ASIAKASTEHTÄVÄÄN

Meille tuli jo ensi jaksoksi uusi vähän suurempi ja aikaa vaativampi asiakas tehtävä.
Saadaan nimittäin visualisoida Varsinaisuomen yrättäjäpäivä juhlat.
Juhlat järjestetään Turun Logomossa, Logomo on tila jota saa vuokrata omaan käyttöön, mutta useimpi sitä vuokraavat vain yritykset ja isommat tahot.
Tila on todella valtava mikä tuottaa lisää haastavuutta, sillä koristeiden täytyy olla tarpeeksi isoja, näyttäviä sekä korkealla maan tasosta, jotta ne erottuisivat monen sadan ihmisen joukosta.
Saadaan siis suunnitella itse koristeet ja somisteet sekä muut visuaaliset tehosteet.
Juhlalla ei ole varsinaista teemaa mutta kyseessä on iltapukujuhla, joten tilan täytyisi olla juhlava sekä tyylikäs. Asiakkaamme pyysi jotain uutta ja räväyttävää, jotain mitä voisi käyttää muissakin tilaisuuksissa kuin vain tässä yhdessä, sillä se olisi tavallaan rahan haaskausta.
Koristeiden ja muiden romppeiden roudaamiseen meille ei jää kauheasti aikaa, sillä tila on vuokrattu vain pariksi päiväksi joten joudumme luulatavasti tekemään kaikki paikoilleen järjestelyt yhtenä päivänä ennen juhlaa.
Meillä on vapaat kädet koristeiden kanssa, mikä on sinänsä hyvä sillä siitä voi kehkeytyä vaikka mitä sillä kaikilla on paljon erillaisia ideoita, mutta mua itseäni vähän jännittää mitä me saadaan aikaan, sillä ollaanhan me vasta aloitettu visualistiopinnot mutta taitavien ja ammittitaitoja omaavat opettajat auttavat niin eiköhän siitä hyvä tule!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti