torstai 11. syyskuuta 2014

#VISUALISTIT

Amiksella on joka vuosi tapana pitää avoimien ovien päivä (8-9.10), jolloin kaikki yläkoulujen oppilaat voivat tulla tutustumaan eri ammattialoihin. Meidän visualistien puolella on mm. selfieseinä, missä oppilaat saavat ottaa selfieitä kavereiden kanssa tai yksin ja laittaa instagramiin, facebookkiin tai ihan mihin vaan haluaa. Meidän visu1 tehtävänä oli luoda kolme erillaista seinämallia. Kaikkien malleista valitaan parhaimmat ja sitten visu1 ja 2 valitsevat lopulta kaikista parhaimman jota lähdemme toteuttamaan.
Mun seinät oli suht yksinkertaisia.

1.
Ensimmäisessä mallissani hain sadetta, mutta en synkkää sellaista vaan värikästä ja iloista. Sadepisaroiden värinä käytin visualistipäivissä nähtävissä rekvisiitoissa olevia vaaleansävyistä vihreää,vaaleanpunaista sekä sinistä, seinässä näkyy myös sateenkaari jonka alla lukee #visualistit, joka tulee olla jokaisessa seinässä. Rekvisiittoina on myös kaksi sateenvarjoa jonka alle voi halutessaan asettua suojaan sadetta.


2.
Toisessa mallissani hain taas vähän hauskempaa ja rivompaa taustaa. Mallissa on siis kolme henkilöä rannalla, kaksi naista yläosat paljaana ja yksi mies muten alasti, mutta alaosan peittää uimarengas. Ihmiset ovat siis irtonaisena seinästä ja niiden päät on leikattu irti, jotta niiden taakse saisi mennä poseeraamaan. Lattialla taas on aitoa hiekkaa jolla luodaan oikea beach teema ja fiilis. Kuvittelisin että tämän tyylinen selfieseinä saisi suurimman osan 9-luokkalaisista heittäytymään seinän eteen kuvattavaksi, varsinkin poikien.
Tässäkin seinässä esiintyy tuo #visualistit.

3.
Viimeisessä mallissa taas pysyin aika rajoilla, ei mitään erityis räväyttävää, mutta eis ilti niin yksinkertaisen tylsäkään. Tässä seinän taustaväri on se vaaleanpunainen ja seinässä leijailee perhosia jotka ovat siis irroitettavia seinästä (kiinnitetään tarralla tai teipillä). Seinän keskellä lukee isolla #visualistit. Perhoset ovat eri kokoisia ja tehty pahvista ja tarroista ja glittereistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti