tiistai 24. toukokuuta 2016

TYÖSSÄOPPIMINEN STADIUM


Oona antoi tehtäväkseni fiksata kids osaston seinän uusiksi. 

Seinällä oli nuo sade/kuravaatteet, ne piti siirtää osaston keskellä sijaitsetsevaan poniin ja siitä ponista vaattee seinälle. Tällä tavalla kierrtämällä osaston sisäisesti vaatteita, ne saavat eritavalla näkyvyyttä.

Tältä seinä näytti alkuvaiheessa.


Ja tältä poni näytti alkuvaiheessa.Lopuksi seinä näytti tältä. Nostin KIDS kylttiä ylemmäs, jotta alhaalla olevassa bogessa huosut eivät laahaa maata. Vaihdoin pipojen ja sukkien sekä lapasten paikkaa ristiin. Pipot, sukat ja rukkaset ovat lähellä toisiaan ja lapaslaatikko reunassa.


Poniin laitoin seinältä kuravaatteet koko ja väri järjestykseen ja kävin tulostamassa oikean kokoiset kyltit. Ei sen ihmeempää.Junnujen Warpin ja Socin siirsin keskenään ristiin. Warp oli enne pöydässä nukkejen takana keskemällä osastoa ja socin lökärit radan vieressä.

Koska kesä on tulossa kovaa vauhtia, myös myymälän tulee pysyä tahdissa. Siirsin siis talvisemmat pitkät lökärit pois radan virestä ja laitoin Warpin t-paidat ja pari kappaletta lökäreitä pöytään, nukelle vaihdoin myös warpin t-paidan. 

Tämä sopii paljon paremmin tähän sillä, pöydän takana olevassa päätyhyllyssä on myös warpin uutta kesäshortsia.Ja tältä näytti sitten socin lökäripöytä muuton jälkeen.Siinä samassa fiksasin myös junnutyttöjen lökäri ja huppari pöydän. Ei sen suurempaa muuta kuin toin pöydälle vähän lisämyyntiä sekä junnutorson ja siistin pinot.

Tältä pöytä näytti aloittaessa.


Tältä seinältä otin junnutorson ja samalla piti siis myös tämä seinä saada fiksun näköiseksi.


Ja lopputulos oli tämä, sukat boxissa ja torsolla pöydän vaatteet päällä.


Ja tältä tuli näyttämään seinä miltä torson varastin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti