tiistai 24. toukokuuta 2016

TYÖSSÄOPPIMINEN STADIUM


Meillä on jälleen työssäoppimista, mutta nyt hieman pidempi jakso eli 21.3- 1.6, mutta koska mä olin Rukalla tuon ensimmäisen viikon niin mulla alkoi vasta 30.4 eli korvaan tuon yhden viikon.

Paikka on sama kuin viimeksikin, eli Hansan Stadiumin. Tämä on edelleen törkeen hyvä paikka ja en todellakaan kadu että tulin uudellen! Pääsee tekemään oikeita visu juttuja ja opettajana on todella taitava hansan stadiumin oma visu, Oona. Vaikka apua on aina saatavilla, niin silti mulle annetaan paljon vapautta ja vastuuta päättää itse, mikä on kivaa.

Täällä on ihan super työkaverit ja hommaa riittää jatkuvasti. Aluksi oli hieman hakemista ja muistelemista että miten kaikki toimii ja missä mikäkin on, mutta nopeasti ne muistuivat mieleen.

Ekoina päivinä pääsin heti palvelemaan asiakkaita ja pientä myymälän fiksailua. Koska paikka oli jo entuudestaan tuttu ja työkaverit tuttuja niin porukka muisti suunnilleen miten toimin ja mitkä mun vahvuudet on niin sain tehdä paljon itse.

Tietty oli vähän hakemista ja muistamista mihin mikäkin kuuluu ja miten mikäkin toimii yms mutta ajan kanssa sen muisti jälleen.

Tää työssäoppimiskerta on pidempi kuin muut aijemman ja se on musta hyvä juttu, sillä pääsee paremmin sisälle työhön, varsinkin ne, jotka ovat uudessa harjoittelu paikassa.

Mä olin onnekas ja sain töitä Stadiumista ekstratyöntekijänä. Soppari alkaa 1.6, eli samana päivänä kuin mun työharjoittelu loppuu ja kesäloma alkaa, jatkan vielä kesänkin jälkeen.

Meillä oli aiemmin juoksukamppis käynnissä, johon sisältyi mm. ota 3 maksa 2 kaikista kengistä. Tätä kampista varten riisuttiin active utin nukeilta syksyvaatteet vekeen ja laitettiin tilalle juoksutakkia, paitaa, housua sekä kenkää. Stadiumilla on tarkat säännökset mitä nukeille tulee laittaa, mutta tarvittaessa voi joustaa.

Miehelle tuli Under armourin lätsä, takki, paita, trikoot sekä shortsit trikoiden päälle. Kenkinä toimi asukokonaisuuteen mätsäävät niken juoksukengät.

Naisella taas puolestaan oli niken prändiä päällään. pitkähihainen juoksupaita seka liivi ja compressio juoksupökät ja niken juoksukengät.

Koska kyseessä on juoksukampanja, on tärkeää, että kaikki on juoksutuotteita eli emme voi esimerkiksi laittaa nukkejen jalkaan treenikenkää.



Joka kampanjaan tulee mukaan myös kaikki kampanjamateriaalit, esim. tuo nukkebodien päällä oleva musta alusta on yksimateriaali tavara. Jotten boodie näyttäisi niin tyhjältä, tuli ohje lisätä siihe värillisissä läpinäkyvissä boxeissa juoksukenkää, tässä me sovellettiin sillä kaikkea ei meiltä löytynyt.

Lisämyynniksi viereen laitoimme alennuksessa olevan casalin treenimaton ja socin alessa olevat urheilurintaliivit. Takana taas oli socin edullista juoksupaitaa.

Jengi ei uskalla useasti lähestyä niitä tuotteita, jotka ovat nukkejen lähellä ja varsinkin active ut tilassa, joten niihin pitää valita tarkasti hyvät ja houkuttavat tuotteet.


Pyöräkampanja alkoi myös harjoitteluni alkupäässä. Tämä oli vähän suurempi projekti, pari päivää siinä meni. 

Ensin roudattiin laskettelu ja lautailu kamat varastoon kesälomalle ja sitten ruvettiin fiksaamaan osastoa siihen kondikseen, että pyörät mahtuvat esille.

Oona ja Niko oli tän projektin johdossa joten minä olin mukana toteutuksessa.

Mä roudasin monoja ja kypäröitä varastoon samalla kun Oona ja Niko kiinnitti seinälle tulevaa isoa suurkuvaa. Pojat hoitivatpyörien kokoamisen.

Mun tehtäväksi suotui kypäräseinien purkaminen ja rakentaminen. Siirsin siinä olleet kamat, osan vaastoon ja osat pyörähuoltotavarat toiselle seinälle.

Alla olevassa hyllypäädyssä on junnukypäröitä. Potkulaudat siinä oli jo valmiiksi.


Saman hyllyn toisessa päädyssä on myös junnukypäröitä, nämä ovat vähän uudempia malleja.






Kun osastoa katsoo suoraan edestäpäin, sen vasemmassa kulmassa on hylly, jossa on aikuisten kypärämallit.  Seinälle laitoin kolme päätä, joissa jokaisessa on erilainen kypärä mallina. Peili sekä sen alla ledvaloja pyörään lisämyynniksi.


 Tältä osasto näyttää suoraan edestäpäin. Kypärät ovat osaston vasemmalla puolella ja itse pyörät ovat asetettu keskelle lattiaa sekä seinälle pari mallia. Osastolta löytyy myös pyöräilyauronkolaseja sekä pyörän huoltokaluja ja mm pyörän lukkoja.

Osaston oikeasta puolesta minulla ei valitettvasti ole kuvaa, mutta siellä on pyöräilyvaatteet sekä pyörien lisäosat ja huoltokamat.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti