tiistai 24. toukokuuta 2016

TYÖSSÄOPPIMINEN STADIUM


Silloin kun liikkeessä on hiljaista on hyvin aikaa fiksata myymälää ja nukkeja. Sillon kun on oikeesti aikaa niin tykään panostaa kunnolla siihen mitä teen.

Nämä junnunuket vaihoin vähän kesäsempään, niillä oli toppaliiviä ja takkia päällä. Toiselle hain enemmän sellaista street tyyliä. Warpin cappi, basebaltakki, warpin shortsit sekä niken lenkkitossut.
Toiselle hain enemmänkin classya tyyliä, new eran lätsä, warpin pikeepaita, siistit warpin shortsit ja klassiset valkoiset converset.

Bodielle lisäsin silämyynniksi ja somisteeksi laitoin warpin cruisereita, nämän on nuorison suuuressa suosiossa.



Tämän New eran tolpan siirsin paikasta a, paikkaan b. Se oli ennen active ut tilan vieressä olevassa tolpassa heti sisäänkäynnin edessä, siirsin sen takkien kanssa samalle osastolle, sillä näitten tilalle laitettiin biksiosastoa varten varvasläpsyttimet.

Homma kuullostaa iisiltä, siirrä identtisesti toisesta paikasta toiseen, mutta mulle se osoittautui pikkusen hankalammaksi :-D mutta lopulta sain sen toimimaan pienen fiksailun ansiosta.



Tässä kohtaa se siis ennen sijaitsi ja nyt laitoin siihen esille varvassandaalit.

Edessä on on naisten läpsyttimet ja takana miesten.

Purkasin sandaalit paketeista ja roudasin varastosta myymälään ja rakensin tolpan itse, tähän ei ollut mitään konseptia. Vaikka se yksinkertainen olikin, mielestäni siitä tuli kiva :-)


Silloin jos ei ole mitään sen suurempia fiksailuita tai visulointia niin monesti viikkaan vaatteita siistimmin ja laitan kokojärjestykseen (tietenkin asiakkaiden palvelun lomassa).

Yksi hiljainen aamu fiksasin miesten Race marinen hupparit, colleget ja lökärit uusiksi. Etummaiseen pöytään asetin kaikki hupparit ja taaimmaiseen colleget sekä lökärit. Nämä kaikki oli siis ennen sekaisin keskenään.


Samalla fiksasin myös alla olevasta ponista osan t-paidoista seinälle ja laitoin hihatonta tilalle, kesän kunniaksi.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti