tiistai 15. maaliskuuta 2016

SALO DESIGN


Jälleen yksi asiakastyö. Eli tehtävännämme oli tehdä paikalliselle, Salolaiselle sisustusliikkeelle somekampanja ja kuvausjärjestely, sillä liike muutti uuteen osoitteeseen.

 Meidän luokka jaettiin kahteen eri osaan, toinen menneisyyteen ja toinen tulevaisuuteen.
Itse kuuluin menneisyyden tiimiin eli tehtävänämme oli tehdä ennakkomarkkinointi, tiedottaa ihmisille että liike tulee muuttamaan ja että minne se muuttaa ja milloin.

Teimme kuvausjärjestelyjä missä oli liikkeen tuotteita ja fiilistä muutosta ja uusista tuulista.
Meidän tehtävänämme oli myös päivittää somea, saimme Helyn (liikkeen omistajan) luon liikkeen oman instagramtilin tunnukset ja pääsimme päivittelemään kuvia ja inffoa sinne.
Hely itse päivitteli facebookia. 

Itse projekti alkoi ideoinnilla, etsimme lehdistä erilaisia kuvia ja tekstejä, miten saisimme tuotua muuttofiilistä esille kuvausjärjestelyissä sekä tekstissä. Pinterest oli myös kovassa käytössä.

Suunnittelu sujui suht ongelmitta, mietimme missä, mitä rekvisiittaa ja ketä toimii kuvissa malleina.

Valmistelu alkoi jo pari päivää ennen itse kuvauksia, haimme isoja pahvilaatikkoja Agrimarketilta ja päivä ennen kuvauksia haimme kuvattavat tuotteet Helyltä lainaan.

Ideat kuviin oli yllättävän vaikea keksiä, miten saisi kuvattua sellaisia kuvia, että jokainen tajuaa että kyseessä on tuleva muutto. Ensimmäisenä ideana oli suuri pahvilaatikko kasa, mistä pilkottaisi liikkeen tuotteita ja kasan päällä istuisi henkilö laiskottelemassa ja syömässä suklaata, toinen henkilö taas seisoisi kasan vieressä vihaisena ja motivoituneena töihin.

Siitä sitten keksittiin muitakin ideoita toisiin kuviin, kaikista kuvista tuli omanlaisensa, mutta kaikissa oli sama lanka, muutto. 

 Työnjako sujui ongelmitta, jokainen oli mallina ja jokainen oli kameran takana. 
Kuvien muokkausvaiheessa minä, Aino ja Maikki valittiin jokainen mielestämme parhaat kuvat ja muokatiin, niistä kaikista yhdessä valittiin parhaat ja lähetettiin Helylle ja jaettiin someen.
Tällaisia tuli ensimmäisestä kuvaus sessiosta, onnistuttiin mielestämme hyvin. 
Tuotteet tulevat kivasti esille ja kuvasta huokuu muuttamisen fiilis.
Seuraavat kuvat otettiin ulkona, ihan vain vaihtelun vuoksi. Näissä pääsee tuotteet hyvin esille ja Liinan käsissä olevat paketit kuvaavat muuttoa.
Ja tällä kuvalla ilmoitettiin uusi osoite. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti