sunnuntai 27. syyskuuta 2015

DARE


Olenkin jo varmaan kertonut, että joka vuosi visu2 järjestävät jonkunlaisen tapahtuman ja tänä vuonna oli siis meidän vuoromme.

Tapahtuma oli ja meni pari viikoa sitten ja uudet työt ovat jo rantautuneet visuluokkaamme, mutta tässä vähän jälkifiiliksiä itse tapahtumasta.

Tältä näytti tapahtumamme logo ja visuaalinen ilme. Sama rikkonainen kuvio toistui ympäri tapahtumaamme.


Meillä oli myös julisteita ja tässä yksi julisteemme kuva, jossa poseeraa luokkalaisemme Minni.


Tältä näytti sisäänkäynti tapahtumapaikkaamme.


Ja näissä alla olevissa kuvissa näkyy tunnelmia tapahtumasta.

Tämä piste oli Trash Design, missä sai pukea mallinukkeja erillaisiin asuihin, kierrätys tavaroista ja palkinnoksi voi voittaa Carlingsin ja Splizerian lahjakortteja.


Meillä oli myös lisäapuna kampaamopuolen3 tekemässä kampauksia ilmaiseksi kaikille halukkaille.Siellä oli myös iso ihmispallo joka sekin oli ilmainen. Mä oon aaaaina halunnu tollasen kyytiin ja nyt mä sen sain kokea ja oli muuten törkeen kivaa!


yksi vetonauloistamme oli paikallinen, Salon oman Niko Säkkinen, joka tekee stunttemppuja moottoripyörällään. Itse en odottanut suuria hänestä koska en ole niin kiinnostunut mistään tollasesta stuntjutuista, mutta pakko sanoa että yllätyin positiivisesti, oli super hienoa!


Ja päivän päätti tietenkin räppärä Spekti. Mä ja Sofi saatiin kunnia olla spektin helppareina. Otettiin herra vastaan paikanpäällä ja päästiin njopa hänen kyydissään saattamaan koulullamme sijaitsevalle bäkkärille.


Meistä tehtiin myös etusivun lehtijuttu!


Me spektin kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti