keskiviikko 2. syyskuuta 2015

MYYMÄLÄKALUSTEET JA SISUSTUSALAN MYYMÄLÄT

Seuraavaksi piti etsiä erillaisia myymäläkalusteita ja kertoa niistä tarkemmin.

HYLLYT


Tässä (ilmeisesti viinikaupassa) on hyödynnetty vanhoja viinin kuljetus laatikoita.
Entisöimällä niistä saa arvokkaan ja näyttävän näköiset. Viinit on lajiteltu laatikoihi näyttävästi ja seinällä nojaa kuljetusputkeen kiinnitetyt tikkaat mitkä mahdollistavat viinien saannin yläparruilta.


Tässä on taidokkaasti kiinnitetty seinään pöytien puolikkaita, niin että se näyttäisi kuin monta pöytää olisi pinottu yhteen kasaan. Kaikki pöytiä yhdistää niiden värit ja kaarevuus, mutta pöydät eivät silti ole aivan identtiset, mikä saa asetelmaan vähän eloa.


Tässä hyllyt eivät ole samanlaisia, kaikki ovat erikkorkeudella ja muotoisia. Tavara on tungettu tiiviisti hyllyihin ja suht väripaletein.

PÖYDÄT


Pöytä on kokonaan tehty vanhasta kelopuusta, pirteyttä pöytään luo jokaisen laudan erillaisuus. 
Osa niistä on tummia ja osa vaaleita, joitakin on jopa maalattu vaaleaksi. Puukalusteet tuovat särmikkyyttä muuten vaaleaan tilaan.


Tässä on hyödynnetty tilansäästämistä todenteolla. Kaikki löytyy yhdestä paikka, helppoa.
Pöydän jalkoina toimii itse rakennusvälineet ja niiden laatikot, pöydän äärellä istuessa saa helposti napattua tarvitsemansa legon ilman sen suurempaa nousemista.


Tämä pöytä tuo sopivasti särmää muuten vaaleaan huoneeseen, sitä on elävöitetty kirjoittamalla sen kylkeen ja aukaisemalla laatikoita. Sen päälle on asetettu kukkia.

TASOT


Tässä on alla käytetty pyöreää vanhaa metallista pöytää, missä on puisetjalat. Sen päälle on asetettu korkeutta tuomaan vanha puujakkara, joka taas sopii metallipöydän jalkoihin.


Tässä valkeassa ja hennossa tilassa on päädytty helppoon ratkaisuun, vaaleat puutasot ja puupölkyt kannattelemassa tasoja.


Tässä on hyödynnetty leikkisästi lasten vanhoja ulkovaunuja. Kirjat on aseteltu kyytiin tiiviisti.
Tätä on myös helppo siirtää haluttaessaan.

SISUSTUS ALANMYYMÄLÖITÄ

PENTIK

DESIGN HILL
IKEAEi kommentteja:

Lähetä kommentti