sunnuntai 14. toukokuuta 2017

TYÖSSÄOPPIMINEN STOCKMANN grillikausi + designlamput


Olin Merjan mukana kolmannessa kerroksessa auttamassa grillaus kamojen muutossa äitienpäivä kukkien tieltä.

Merja teki lavalle isoimille kamoille eli grilleille sekä tuoleille paikat ja mä tein sitten pienemmille grilli tarvikkeille kahteen keskilattia kalusteen päätyyn paikat.

Tästä lähdettiin rakentamaan, elikkä aivan tyhjä kalusteen pääty.Ja tästä piti mahduttaa nuo kaikki pienimmät tuotteet hyllyihin.


Toiseen hyllyyn laitoin kaikki kylmälaukut .


Tältä näyttää nyt kylmälaukku pääty. Hyvin yksinkertainen, mutta paremmin tuotteet tulevat oikeuksiinsa ja myydyksi hyllystä kuin että ne olisivat isojen grillien seassa ja hukkuisivat sinne.Toiseen hyllyyn taas tulivat kaikki loput tuotteet joihin sisältyi mm. grillivartaat sekä grillin hoito/puhdistus tuotteet.
Tällainen siitä hyllystä sitten tuli. Musta aika kiva vaikka ei olekkaan mitenkään sen ihmeellisempi, sekin hyvin selkä, muttei tylsä.Lopuksi laitoin myös kumpaankin hyllyyn kaikkiin tuotteisiin hintaviestinnät.
Grilli kamojen jälkeen teimme myös Design lampuille uuden esillepanon. 
Lamput olivat siis ennenkin jo samassa kohtaa, mutta tuon mustan hyllykön tilalla oli väliaikainen liikutettava hyllykkö, jota käytetään esim. tavaroiden siirtoon.

Työmiehet toivat mustan hyllykön ja me laitoimme sitten hyllyt paikoilleen sekä kaikki tuotteet esille.
Hyllykön taakse tuotiin puinen ritilä seinämä, johon saimme hyvin esille lisää tuotteita, jotka eivät mahtuneet tai eivät päässeet oikeuksiinsa pöydässä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti