torstai 27. elokuuta 2015

TAKAISIN KOULUUN henkilökohtaiset oppimistavoitteet


Kouluun on taas palattu pari viikkoa sitten ja duuni on alkanut kovaa tahtia eteenpäin. Tänä vuonna on meidän visu2 vuoro järjestää visutapahtuma ja me ollaan päätetty tapahtumaksemme nimeksi DARE. 

Dare tapahtumamme kytkeytyy koulumme järjestämään hyvinvointipäivään. Meidän tapahtuma keskeytyy koulumme lähellä olevaan nuorisotila steisiin. 
Sinne olemme saaneet koottua vierailijoille paljon eri aktiviteettä esim. ihmispallo, graffiti paja yms. päivän huipentaa nuorille tuttu poptähti spekti.

Meillä kaikilla on paljon tekemistä tapahtuman eteen eikä aikaa jää lusmuiluun. Minut, Enni ja Maikki on määrätty tapahtumamme pomoiksi, eli olemme vastuussa kaikista osa- alueista mitä tapahtumaamme sisältyy. 

Itse olen onnistunut mielestäni ihan hyvin johtajuudessa.
 Ei todellakaan ole aina helppoa käskeä hyvää luokkakaveria töihin ja jankuttaa samasta asiasta, mutta yleensä kaikki sujuu ongelmitta, ainakin lopulta. 

Olen myös ryhdistäytynyt hyvin soittamaan asiakkaille sekä yrityksille, olen ottanut itseäni niskasta kiinni.

Haluan vielä oppia esiintymään ihmisille henkilökohtaisesti, mutta sekin saa lisää harjoitusta ensi maanantaina kun mennään kouluihin kiertelemään ja kertomaan tapahtumastamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti